Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010

Απόλυτη ποδοσφαιρική πανδαισία...

ήταν το αποψινό "El classico". Όμως δυστυχώς για τους φιλάθλους της Ρεάλ η πανδαισία αυτή δεν τους είχε σε ρόλο πρωταγωνιστή όπως είχαν συνηθίσει μέχρι τώρα στην σαιζόν αλλά σε ρόλο κομπάρσου για να μην πω σε ρόλο έρμαιου στις ορέξεις των Καταλανών. Σε ένα ματς το οποίο είχε προαναγγελθεί (και δίκαια) η μητέρα των μαχών και που συγκεντρώνει κάθε φορά που γίνεται τα βλέμματα όλου του πλανήτη, οι Μπλαουγκράνα έδωσαν μια παράσταση άνευ προηγουμένου και η οποία θα διδάσκεται στα σεμινάρια προπονητικής και που δεν νομίζω ότι ακόμα και ο υπερόπτης Μουρίνιο μπορεί να αμφισβητήσει. Γιατί η υπεροχή της Μπαρτσελόνα ήταν καθολική από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό του παιχνιδιού και δεν έδωσε σε κανένα σημείο την δυνατότητα στην ,σαν σε λήθαργο, Ρεάλ να ελπίζει ότι μπορεί να πάρει κάτι από αυτό το παιχνίδι. Ούτε καν το γκολ της τιμής! Με ένα πραγματικά καταιγιστικό πρώτο 20λεπτο, στο οποίο προηγούνταν ήδη 2-0, κυκλοφορία της μπάλας που άγγιζε τα όρια του 70%, πίεση σε όλο το γήπεδο όταν χανόταν η μπάλα και εκμετάλλευση των ευκαιριών που είχε για να σκοράρει, η Μπαρτσελόνα κατάφερε να στείλει πίσω στη Μαδρίτη τη Ρεάλ δίνοντας της ένα καλό μάθημα (το οποίο άγγιξε τα όρια της ντροπής αν θέλουμε να είμαστε λιγάκι επιεικής με την Ρεάλ). Φαινόταν σε όλη την διάρκεια του ματς, η αποφασιστικότητα όλων των παικτών της Μπάρτσα σε όλες τις μονομαχίες, σε όλες τις προσπάθειές τους, σε όλα τα τελειώματα των φάσεων που έκαναν ότι έπαιζαν σε αυτό το ματς σαν να ήταν ένας αγώνας δίχως αύριο. Σε αντίθεση με την Ρεάλ (που μπορεί φυσικά να επηρεάστηκε πολύ από τα 2 πολύ γρήγορα γκολ) η οποία δεν μπορούσε να αλλάξει πάνω από 3 πάσες στην περισσότερη διάρκεια του παιχνιδιού. Το αποτέλεσμα? 5-0 και δύο κόκκινες κάρτες για την Ρεάλ, που θα πάει στο επόμενο μάτς χωρίς τους Καρβάλιο και Σέρχιο Ράμος, οι οποίες ήταν απόρροια του εκνευρισμού των παικτών της Ρεάλ, μια που φαινόταν σαν να τους κοροϊδευαν οι αντίπαλοι τους έτσι όπως άλλαζαν την μπάλα. Μπορεί να φανεί υπερβολικό, αλλά αυτή η εμφάνιση επιβεβαιώνει με τον καλύτερο τρόπο ότι αυτή η ομάδα ίσως να είναι και η καλύτερη του περασμένου αιώνα.

Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

Αν οι φιλάθλοι της Barcelona ξέρουν τέτοια μπάλα...

τότε τι μπάλα πρέπει να ξέρουν οι παίκτες της? Δείτε και θαυμάστε:
http://www.piperies.gr/posts/apisteyta-kolpa-me-mia-mpala

Και για αυτούς που νομίζουν ότι το ποδόσφαιρο είναι καθαρά αντρική υπόθεση:
http://www.angelz.gr/paraksena/1514-i-gynaika-marantona-vid.html. Άμα είσαι μάγκας πες σ'αυτήν να πάει να πλύνει κανά πιάτο.

Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

Ποδόσφαιρο για όλες τις ηλικίες

Σήμερα έχω να δώσω 2 παραδείγματα ανθρώπων που αγαπούν το ποδόσφαιρο ο καθένας από την μεριά του. Είναι και οι δύο ποδοσφαιριστές μόνο που έχουν κάποιες μικρές διαφορές. Η μεγαλύτερη από όλες: Η διαφορά ηλικίας τους η οποία ανέρχεται στα...60 χρόνια!!! Και αν ο πρώτος έχει όλο το μέλλον μπροστά του για μια μεγάλη καριέρα, ο δεύτερος δείχνει δια του παραδείγματός του ότι δεν υπάρχουν όρια για την ανθρώπινη θέληση.
Ο 15χρονος Enzo, Γαλλο-Ισπανός στην καταγωγή, δείχνει ότι γνωρίζει πολλά "καντάρια" μπάλα και πως θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα άλλωστε αφού είναι γιος του διάσημου βετεράνου ποδοσφαιριστή και κατά πολλούς ένα από τους καλύτερους παίκτες όλων των εποχών, Zinedine Zidane. Ήδη από την ηλικία αυτή η Ισπανία και η Γαλλία ερίζουν για το ποιας την εθνικότητα θα διαλέξει για να αγωνιστεί. Δείτε το βίντεο με το ρεπορτάζ που τον αφορά στο: http://neamadata.blogspot.com/2010/09/blog-post_5569.html.
Όσον αφορά τον 75χρονο Diki Borwuith, αυτός αγωνίζεται στην τοπική αγγλική ομάδα του Dorset και αποτελεί το φωτεινό παράδειγμα ανθρώπινης θέλησης και πάθους. Διαβάστε περισσότερα στο: http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=206588&cid=25.

Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010

Η απόλυτη ομορφιά του ποδοσφαίρου σε 10 λεπτά

Το ποδοσφαιρο είναι ο βασιλιάς των σπορ. Αυτό είναι σίγουρα κάτι το οποίο περιμένατε να διαβάσετε σε ένα site αποκλειστικά για το ποδόσφαιρο. Οι λόγοι είναι πολλοί αλλά η ουσία ή καλύτερα η πεμπτουσία του ποδοσφαίρου πέρα από τακτικές, συστήματα, θεαματικές τρίπλες ή τακουνάκια και ποδιές, είναι μία: Το γκολ. Ξεκίνησε λοιπόν από χτες η ψηφοφορία της fifa για την ανάδειξη του καλύτερου γκολ του 2010 σε όλα τα γήπεδα του κόσμου και ολοκληρώνεται μέσα στον Γενάρη. Τα 10 υποψήφια γκολ, τα οποία είναι πραγματικά το ένα καλύτερο από το άλλο βρίσκονται στο http://www.sport-fm.gr/article/303787.
Στην λίστα περιλαμβάνονται γκολ από διάφορες διοργανώσεις και ομάδες καθώς επίσης και από εθνικές. Χωρίς να θέλω να επηρεάσω και να αλλοιώσω την ψηφοφορία, θα σας εφιστήσω την προσοχή σε 4 από αυτά: Το πρώτο είναι του Τούρκου Χαμίτ Άλτιντοπ στο ματς Καζακστάν - Τουρκία όπου κάνει μια τέλεια εκτέλεση με την μπάλα στον αέρα προερχόμενη από κόρνερ, να πηγαίνει στο παραθυράκι του ανήμπορου να αντιδράσει Καζάκου τερματοφύλακα. Το δεύτερο είναι το γκολ ενός παίκτη από μια άσημη ποδοσφαιρικά χώρα, την Βόρεια Ιρλανδία, του Μάθιου Μπούροους ο οποίος με το τακουνάκι στον αέρα προς τα πίσω (όσο εντυπωσιακό ακούγεται άλλο τόσο εντυπωσιακό είναι και όταν το δεις) κέρδισε και με το δίκιο του μια θέση στα βίντεο με τα καλύτερα γκολ όλων των εποχών.Τα δύο επόμενα είναι "σόλο", τα οποία δείχνουν τις ικανότητες των δημιουργών τους: Το πρώτο είναι η κούρσα του Αριέν Ρομπέν, ενός master του είδους, ο οποίος ξεκινάει την κούρσα του στο 112'!!! από την σέντρα του γηπέδου, και τελειώνει στα ... δίχτυα. Αυτό το γκολ δείχνει για ποιο λόγο αυτός ο παίκτης παρόλους τους τραυματισμούς τους οποίους είχε στην διάρκεια της καριέρας του καταφέρνει και διατηρείται σε τόσο υψηλό επίπεδο. Όσο για το τελευταίο και μάλλον το εντυπωσιακότερο όλων κατά την γνώμη μου, δεν προήλθε από άντρα αλλά από γυναίκα: Την μάλλον άγνωστη σε όλους όσους δεν ασχολούνται με το γυναικείο ποδόσφαιρο Γιοκοχάμα Κούμι η οποία σε ένα χώρο 3 τετραγωνικών μέτρων τρίπλαρε έξι φορές (5 διαφορετικές αντιπάλους, η μία άτυχη βρέθηκε μπροστά της 2 φορές) και στην συνέχεια με ένα πλασέ τελείωσε άψογα την φάση. Πραγματικά βλέποντας και ξαναβλέποντας το replay δεν μπορώ παρά να πω ότι το κόλλημα της μπάλας στο πόδι της δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από αυτό του Lionel Messi.
Ότι και να πούμε είναι λίγο και για τα 10. Δείτε τα αποφασίστε για το καλύτερο και μπείτε στην ιστοσελίδα της fifa.com και ψηφίστε το κατά την γνώμη σας καλύτερο. Νομίζω όμως ότι θα δυσκολευτείτε αρκετά να διαλέξετε...

Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2010

Για το ματς στο Παγκρήτιο

...δεν έχω να πω και πολλά πράγματα. Θα πω μόνο όσα είδα (ή μάλλον καλύτερα όσα πρόλαβα να δω).
Καταρχήν είδα τις αμφισβητούμενες φάσεις σε επανάληψη μετά το τέλος του αγώνα και δεν μπορώ παρά να παραδεχτώ ότι το γκολ του Τοροσίδη ήταν κανονικότατο και μάλιστα χωρίς αμφισβήτηση αφού βρισκόταν ένα μέτρο πίσω από τον τελευταίο αμυντικό της ομάδας του Εργοτελη. Δεδομένου όμως αυτού θα ήθελα να ρωτήσω τον διαιτητή κ. Γιάχο, για ποιο λόγο κ. Διαιτητά διακόψατε το παιχνίδι στην ανάπαυλα και ενώ η βροχή είχε σταματήσει? Για ποιο λόγο δεν το κάνατε στο ξεκίνημα του παιχνιδιού που έβρεχε καταρακτωδώς, παρά μόνο ξεκινήσατε το παιχνίδι? Δεν νομίζω να σας ήρθε η θεία επιφοίτηση στο ημίχρονο να δείτε με βάσει το βιβλίο των κανονισμών εάν θα πρέπει να επανεκιννήσετε το παιχνίδι ή όχι, ενώ στο ξεκίνημα δεν δώσατε σημασία. Αυτό που πιστεύω, καθότι είμαι και λίγο καχύποπτος είδατε ότι δεν πρόκειται να το πάρει το ματσάκι ο Ολυμπιακός, μια και στην πραγματικότητα δεν παιζόταν ποδόσφαιρο αλλά πόλο, και δεν θέλατε να έχετε την ευθύνη για μη νίκη του Ολυμπιακού σε ένα κακό γήπεδο. Ενδεχομένως να δεχτήκατε και καμιά "μούντα" είτε δια ζώσης (ο Μητρόπουλος φαινόταν από την κερκίδα να σας λέει "διέκοψέ το, δεν παίζεται ποδόσφαιρο σ'αυτό το γήπεδο στο τέλος του ημιχρόνου όταν σας πλησίασε), είτε διαμέσου τηλεφώνου από κανένα πρόεδρο της superligue. Οπότε με την έξοδο για το δεύτερο ημίχρονο στήσατε το θεατράκι, ελέγχω το γήπεδο και αφού διακόψατε προσωρινά το ματς για να καθαριστεί ο αγωνιστικός χώρος (πως θα γινόταν αυτό άραγε?) επανήλθατε και διακόψατε οριστικά το ματς. Και σας ξαναρωτάω κ. Γιάχο: Γιατί δεν διακόψατε εξαρχής το ματς παρά μόνο το αφήσατε για 45 ολόκληρα λεπτά? Μάλλον δεν θα πρέπε να ρωτάω αφού την απάντηση την έχω πάρει πολλές φορές τα τελευταία χρόνια σε πολλές παρόμοιες περιπτώσεις. Γιατί στο κάτω κάτω ποιος είναι αυτός ο Εργοτέλης που θα κόψει βαθμό ή βαθμούς από τον Ολυμπιακό?

Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

Πάμε (??) Στοίχημα & Εργο

Εντάξει μετά και από το χθεσινό κάζο, είναι για να απορεί κανείς, αν πρέπει να παίζει στοίχημα. 1/4 παιχνίδια μόλις σε ματς τα οποία φώναζαν αλλά τελικά δεν επιβεβαιώθηκαν. Ελπίζουμε να είναι προσωρινή η κακοδαιμονία και να τα πάμε καλύτερα στο μέλλον μια και προς το παρόν το balance μας είναι αρνητικό (-10).
Τώρα όσον αφορά το παιχνίδι του Σαββάτου, ανάμεσα στον Εργοτέλη και τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό στο Παγκρήτιο στάδιο, νομίζω ότι είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για όλο τον ποδοσφαιρικό κόσμο του Ηρακλείου και όχι μόνο, να δει από κοντά την πολύ καλή εφέτος ομάδα του Ολυμπιακού αλλά παράλληλα να ενισχύσει και την προσπάθεια της κρητικής ομάδας (και αγωνιστικά και οικονομικά). Ας ελπίσουμε λοιπόν ο κόσμος να πάει στο γήπεδο, να απολαύσει το παιχνίδι, να κερδίσει ο καλύτερος (αν κερδίσει καποιος από τους δύο...) και όλοι να πάμε στα σπίτια μας ευχαριστημένοι. Ραντεβού στο Παγκρήτιο λοιπόν, το Σάββατο στις 17:15...

Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010


Πλούσιο κουπόνι το σημερινό και νομίζω ότι ήρθε η ευκαιρία να ρεφάρουμε με ένα κάπως διαφορετικό τρόπο αφού σήμερα θα ποντάρουμε σε γκολ ή σε...μη γκολ. Θα δώσουμε λοιπόν τα προγνωστικά μας για το σημερινό κουπόνι και επειδή είναι πολλά θα ποντάρουμε λιγότερα χρήματα από το συνηθισμένο μια και το ρίσκο είναι μεγαλύτερο. Έχουμε και λέμε λοιπόν:
  1. 164 Αγγλία Πρέμιερ Νιούκαστλ - Μπλακμπερν over με απόδοση 1.75. Η φορμαρισμένη τελευταία Νιούκαστλ υποδέχεταο την μέτρια Μπλάκμπερν σε ένα ματς που προβλέπεται να έχει αρκετά γκολ. 21 γκολ εντός έδρας για την Νιουκάστλ σε 5 αγώνες κάτι που σημαίνει λίγο παραπάνω από 4 σε κάθε της ματς! Πολύ καλό το ποσοστό του 1.75, ακόμη καλύτερο και από τον 1 μια και η Μπλάκμπερν προέρχεται από νίκη και το Χ δεν είναι απίθανο αποτέλεσμα.
  2. 176 Ιταλία Σεριε Α Τζένοα - Μπολόνια over με απόδοση 1.90. Πολύ καλή απόδοση για ένα ματς στο οποίο οι φιλοξενούμενοι δείχνουν να παραπαίουν εκτός έδρας φέτος έχοντας δεχθεί 12 γκολ σε 5 μάτς φέτος και μόλις 2 ισοπαλίες, νομίζουμε ότι θα έχουμε και σε αυτό το ματς αρκετά γκολ.
  3. 186 Αγγλία Τσάμπιονσιπ Ρέντιγκ - Κάρντιφ over με απόδοση 1.70. Ανοιχτό το ντέρμπυ της Τσάμπιονσιπ με δύο ομάδες οι οποίες σκοράρουν και η Ρέντιγκ δέχεται και αρκετά γκολ εντός έδρας πράγμα που δείχνει το πόσο ανοιχτά παίζει. Ανοιχτά όλα τα αποτελέσματα γι'αυτό και θα προτιμήσουμε το over.
  4. 190 Ισπανία Κύπελλο Λα κορούνια - Οσασούνα under με απόδοση 1.60. Τα προηγούμενα φετινά παιχνίδια μεταξύ των δύο ομάδων είχαν λήξει ισόπαλα 0-0 για το πρωτάθλημα και 1-1 για το κύπελλο στην έδρα της Οσασούνα. Δεδομένου του κλειστού παιχνιδιού της Λα κορούνια και του χαμηλού σκορ το οποίο την συμφέρει για την πρόκριση στον επόμενο γύρο πιστεύουμε ότι το μάτς θα πάει σε χαμηλό σκορ.
Το παραπάνω δελτίο θα το παίξουμε με 10€ και μας δίνει απόδοση 9 δηλαδή θα έχουμε κέρδος 80€. Καλή επιτυχία και ελπίζουμε να πάμε ταμείο για να ανασάνουμε λιγάκι...

Ελληνας ο διάδοχος του Messi


Σε μια επίσκεψη που έκανα προχθές στο σπίτι ενός φίλου μου, ψάχναμε άσκοπα στο διαδίκτυο χωρίς να αποζητάμε κάτι συγκεκριμένο. Στην συγκεκριμένη περίπτωση όμως πέσαμε πάνω σε ένα διαμάντι το οποίο το έχουν ήδη ανακαλύψει κάποιοι άλλοι. Πρόκειται για τον 12χρονο ομογενή Έλληνα Γιώργο Σπανουδάκη, ένα πραγματικά αυθεντικό ταλέντο, που απ' ότι φαίνεται θα κάνει μια μεγάλη καριέρα στο ποδόσφαιρο. Κι οταν λέμε ότι τον έχουν ανακαλύψει άλλοι δεν μιλάμε για κάποια τυχαία ομάδα, αλλά για την Barcelona στο δυναμικό των ακαδημιών της οποίας ανήκει αφού αυτό επέλεξε βέβαια και ο ίδιος καθώς είχε προτάσεις από όλους τους μεγάλους συλλόγους της Ευρώπης. Ο "Jogo" όπως είναι το παρατσούκλι του, ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στην Γερμανία από ένα μικρό club της περιοχής του, την ανώνυμη Χάσλοκ και κατάφερε μέσα σε ένα μόνο χρόνο να πάρει μεταγραφή σε μια καλύτερη ομάδα την Opel Russeleim. Την επόμενη χρονιά και μετά από 132!!! γκολ με την ομάδα του, κάνει το πρώτο μεγάλο βήμα για την καριέρα του, μεταπηδώντας στο φυτώριο της Αϊντραχτ Φρανκφούρτης, η οποία είναι μια από τις καλύτερες ακαδημίες στην Γερμανία. Βέβαια το ταλέντο του δεν "χωρούσε" ούτε εκεί και η πρόσκληση αρχικά της Μπενφίκα για δοκιμή στις εγκαταστάσεις της και η προσφορά για συμβόλαιο επαγγελματικό, κίνησαν όλους τους ευρωπαίους σκάουτερ που είχαν βέβαια ήδη τον Γιώργο στα "κιτάπια" τους, με αποτέλεσμα να δεχθεί προτάσεις να δοκιμαστεί από τις Τσέλσι, Ρεάλ, Ατλέντικο Μαδρίτης και Βαλένθια. Τελικά ο Γιώργος θα καταλήξει στην Barcelona όπου και βρίσκεται μέχρι και σήμερα (και μάλλον δύσκολα θα τον αφήσουν να φύγει). Μπορεί βέβαια να είναι λίγο υπερβολικό να μιλάμε για ένα παιδί ηλικίας 12 χρονών και να το αποκαλούμε σαν "ο διάδοχος του Messi" αλλά εκτός από τους αριθμούς υπαρχουν βίντεο με τα κατορθώματα του μικρού και για τους πιο δύσπιστους. Ο δηλωμένος Παοκτσής, μάλιστα έχει και προσωπική ιστοσελίδα η οποία είναι η: http://georgios-spanoudakis.com/index.html. Πραγματικά δείτε τον και πείτε μου σε τι υστερεί από τον Messi στην ηλικία των 12. Μακάρι το παιδί να συνεχίσει έτσι και να τον δούμε και μια μέρα με την Γαλανόλευκη...

Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2010


Φτάσαμε λοιπόν αισίως... 0 εις το πηλίκον! Μετά και από τα χτεσινά αποτελέσματά μας, το balance μας είναι στο 0 χάσαμε την τελευταία ευκαιρία να ρεφάρουμε. Ετσι λοιπόν την επόμενη φορά θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί (ίσως και λίγο πιο συντηρητικοί) στην επιλογή παιχνιδιών τα οποία θα έχουν πολύ περισσότερες πιθανότητες να μας αποφέρουν κέρδος. Ελπίζουμε να σπάσει η κακοδαιμονία και την επόμενη φορά να κερδίσουμε και εμείς αλλά και εσείς. Θα τα πούμε λοιπόν στο επόμενο κουπόνι!

Υ. Γ. Φίλε Ηλία, πίστεψέ με την επόμενη φορά δεν θα πάμε κουβά....

Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010


Σήμερα έχουμε την ευκαιρία να ρεφάρουμε από τα ματς του Europa League. Θα δώσουμε λοιπόν ένα δελτίο σχεδόν ισόποσο με το υπόλοιπο ποσό που έχουμε στο balance μας. Έχουμε λοιπόν:

  1. 260 Κύπελλο Αγγλίας Ντάγκεναμ & Ρεντ - Λέιτον Όριεντ 1 με απόδοση 2.10. Ισοδύναμες ομάδες της ίδιας κατηγορίας. Θα εμπιστευθούμε την δύναμη της έδρας.
  2. 268 Κύπελλο Αγγλίας Τάμγουορθ - Κρου 2 με απόδοση 1.85. Η Κρου είναι ομάδα ανώτερης κατηγορίας και πιστεύουμε ότι μπορεί να πάρει την πρόκριση.
  3. 269 Κύπελλο αγγλίας Τσέλντεναμ - Μόρκαμ 1 με απόδοση 2.05. Η Τσέλντεναμ είναι αρκετά δυνατή στην έδρα της ενώ η Μόρκαμ είναι αδύναμη εκτός έδρας.
  4. 278 Αγγλία Τσάμπιονσιπ Μπρίστολ Σίτι - Πρέστον 1 με απόδοση 1.95. Πιστεύω ότι εύκολα ή δύσκολα θα έρθει ο άσσος διότι η Μπρίστολ Σίτι είναι σε καλύτερη κατάσταση.
  5. 287 Σκωτία Πρέμιερ Ινβερνές - Μαδέργουελ 2 με απόδοση 2.40. Η προϊστορία λέει μόνο νίκες της Μαδέργουελ στην έδρα της Ινβερνές. Θα την εμπιστευθούμε.
  6. 307 Ελλάδα Superligue Ξάνθη - Ηρακλής 1 με απόδοση 1.90. Λόγω καλών σχέσεων πιστεύουμε ότι η Ξάνθη θα κερδίσει τον Ηρακλή που τα πηγαίνει καλά για να ανέβει λίγο βαθμολογικά.
Θα το παίξουμε με σύστημα 4-5-6 και το κόστος του είναι 20€. Ελπίζουμε ότι θα ρεφάρουμε και θα πάμε ταμείο. Καλή επιτυχία!

Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

CR girls...

Εντάξει, είναι νέος, ωραίος και πολύ αντιπαθητικός για τους άντρες αφού έχω ακούσει τουλάχιστον 50 διαφορετικά άτομα ότι θα ήθελαν να τον σπάσουν στο ξύλο και καμιά 20αρια ακόμα τα οποίο παρακαλούσαν για νίκη της Εθνικής μας επί της Εθνικής Πορτογαλίας μόνο και μόνο για να τον ξαναδούν να κλαίει. Όμως είναι φίρμα. Είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο και φροντίζει να εκμεταλλεύεται με τον καλύτερο τρόπο την δημοσιότητα που υπάρχει γύρω από το πρόσωπό του σε όλους τους τομείς. Εκεί όμως που από ότι φαίνεται τα καταφέρνει καλύτερα είναι με τις γυναίκες. Δείτε μερικές από τις πρώην του και την νυν του παρακάτω και θα καταλάβετε το γιατί


Αποτελέσματα Πάμε Στοίχημα Πέμπτης

Δυστυχώς σήμερα σταθήκαμε άτυχοι! Όμως νομίζω ότι δεν είμαστε μόνο εμείς όταν ολόκληρη Μάντσεστερ Σίτι των εκατομμυρίων ευρώ έχασε από ...κάποια Λέχ Πόζναν την οποίο γνωρίζει μόνο ο πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιό της. Όσον αφορά το άλλο δελτίο η Ντιναμό δυστυχώς κατάφερε και πέρασε από την έδρα της Μπριζ αλλά τουλάχιστον το "καμίνι" της Τούμπας μας έδωσε την ευχαρίστηση ότι αφού πήγαμε κουβά , ο Πάοκ τουλάχιστον έκανε μια μεγάλη νίκη...
Έτσι τώρα το συνολικό μας balance είναι: +52€ (πριν το σημερινό κουπόνι) - 20€ (το πρώτο δελτίο) - 15€ το δεύτερο δελτίο = 17€. Ελπίζουμε στο κουπόνι του Σαββατοκύριακου να ρεφάρουμε...

Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

Πάμε λοιπόν να δώσουμε γρήγορα γρήγορα τα σημερινά προγνωστικά για το κουπόνι μας και ελπίζουμε να κερδίσουμε και σήμερα. Θα προτείνουμε πάλι δύο δελτία το ένα "καρφωτό" και το άλλο με σύστημα. Για το πρώτο έχουμε:
  1. 157 Europa League Λεχ Πόζναν - Μανστεστερ Σίτι 2 με απόδοση 1.60. Πολύ διαφορετικά τα μεγέθη στο συγκεκριμένο παιχνίδι με την Σίτι να είναι το μεγάλο φαβορί. Σε συνδυασμό και με την πολύ καλή φόρμα στην οποίο βρίσκεται ο Adebayor, το παιχνίδι νομίζω ότι μπορεί να γίνει και τυπική διαδικασία από ένα σημείο και μετά.
  2. 159 Europa league Μπάτε Μπορισοφ - Σερίφ Τιρασπόλ 1 με απόδοση 1.50. Πολύ καλύτερη σαν ομάδα η γηπεδούχος και μάλιστα είχε κερδίσει και μέσα στην έδρα της τωρινής φιλοξενούμενης οπότε εύκολα ή δύσκολα πιστεύω ότι θα το επαναλάβει.
  3. 166 Europa League Λίβερπουλ - Νάπολι 1 με απόδοση 1.75. Άλλος αέρας φυσάει στο λιμάνι με την αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος της Λίβερπουλ, το οποίο μπορεί από μόνο του να δώσει την ώθηση για την νίκη απέναντι στην πρώην ομάδα του Μαραντονα.
Το δελτίο αυτό θα το παίξουμε 20€ και θα μας αποδόσει κέρδος 105€. Τώρα όσον αφορά το δεύτερο δελτίο έχουμε:

  1. 154 Eurpa League Κλάμπ Μπρίζ - Ντιναμό Ζάγκρεμπ Χ με απόδοση 3.25. Το πιο συμφέρον αποτέλεσμα και για την ομάδα του Πάοκ αλλά και λόγω διαίσθησης νομίζω ότι το ματς θα "κάτσει" στο Χ.
  2. 161 Europa League Πάοκ - Βιγιαρεάλ Χ με απόδοση 3.20. Μπορεί το μέγεθος της Βιγιαρεάλ αρχικά να "τρομάζει" αλλά εδώ είναι Τούμπα, μια έδρα καμίνι για κάθε αντίπαλο. Δεδομένου ότι ο Πάοκ έχασε δύσκολα και στην Ισπανία, πιστεύω ότι το Χ συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες.
  3. 168 Europa League Παρί Σεν Ζερμέν - Ντόρτμουντ Χ με απόδοση 3.20. Η Παρί πήρε το Χ στην Γερμανία στο προηγούμενο μεταξύ τους παιχνίδι και αν απόψε δεν χάσει παίρνει και την πρόκριση. Με ρίσκο ωστόσο το παιχνίδι αυτό καθώς η Ντορτμουντ προέρχεται από νίκη επί της Μάιντς και είναι στην κορυφή της Budesliga.
  4. 175 Europa League Χετάφε - Στουτγκάρδη 2 με απόδοση 3.20. Οι Γερμανοί παλεύουν από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό. Το 3.20 φαίνεται πολύ μεγάλο και πολύ καλό για να το αγνοήσουμε.
Θα παίξουμε αυτό το δελτίο με σύστημα 3-4 και συνολικά χρήματα 15€. Άντε γρήγορα να καταθέσετε γιατί σε πολύ λίγο ξεκινάνε τα παιχνίδια. Για όσους παίζουν απ'το Internet ας μην βιαστούν και ας τα παίξουν από εκεί. Καλύτερα ποσοστά άλλωστε θα πάρουν..

Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

Αυτό είναι ποδοσφαιρική μαγκιά...


Η μαγκιά ενός ανθρώπου μπορεί να εκφραστεί με πολλούς τρόπους, κάποιοι από τους οποίους είναι χαρακτηριστικά λιγόψυχων και ανεπαρκών ανθρώπων. Η μαγκιά όμως κάποιων ανθρώπων δεν είναι εύκολο να περιγραφεί με λόγια. Μια ποδοσφαιρική μαγκιά παρακολούθησα απόψε στο παιχνίδι της Ρεάλ με την Μίλαν. Το όνομά της: Filippo "pippo" Inzaghi. Σε ένα παιχνίδι στο οποίο η Ρεάλ ήταν κυρίαρχη από το πρώτο μέχρι και το λεπτό το οποίο... μπήκε αλλαγή ο "pippo", ο 37χρονος πλέον παίκτης κατάφερε να αποδείξει ότι βάζει κάτω πολλούς πιτσιρικάδες ακόμα και σε αυτή την ηλικία, μπαίνοντας με πάθος στο παιχνίδι και διψασμένος να βοηθήσει την ομάδα του να αντιμετωπίσει το θηρίο (γιατί περί θηρίου επρόκειτο μέχρι εκείνη την στιγμή η Ρεάλ). Και μπορεί να του χαρίστηκε η κίτρινη κάρτα στο καθυστερημένο χτύπημα στον Xabi Alonso και το δεύτερό του γκολ να προέρχεται από καθαρό offside, όμως κανένας δεν μπορεί να αμφισβητήσει την πνοή και την δύναμη την οποία έδωσε σε μια "λίγη" Μίλαν, για να καταφέρει να φέρει έστω και για λίγο τούμπα το παιχνίδι.
Υποκύπτοντας λοιπόν ο Allegri στις ιαχές του κόσμου που φώναζε για την είσοδο του "παλαίμαχου" άσσου, τον ρίχνει στην μάχη το τελευταίο 20λεπτο βγάζοντας τον απογοητευτικό Ronaldinho. Με έρεξη και πάθος ενός 19χρονου, ο οποίος για πρώτη φορά ρίχνεται στην μάχη του champions league καταφέρνει από την μοναδική ίσως λάθος αντίδραση της άμυνας της Ρεάλ, να ισοφαρίσει το παιχνίδι για την Μίλαν και να κάνει τον υπερόπτη Μουρίνιο να σηκωθεί συνοφρυωμένος για πρώτη φορά στο αποψινό παιχνίδι από τον πάγκο του. Δεν σταματάει όμως εκεί: 5 λεπτά αργότερα, και ενώ είναι σε θέση offside βέβαια, προλαβαίνει Casillas και Pepe και σπρώχνει την μπάλα να καταλήξει αργά και βασανιστικά στα δίχτυα της Ρεάλ, αναγκάζοντας παράλληλα τον Μουρίνιο να ξεσηκωθεί και να αλλάξει τον Pepe με τον Pedro Leon. Και ενώ η βραδιά φαινόταν να εξελίσσεται τελικά ονειρικά για την Μίλαν ήρθε ένα λάθος του δικού της, άψογου μέχρι εκείνη την στιγμή τερματοφύλακα, το οποίο έφερε την ισοφάριση για την Ρεάλ "χάλασε" το απρόσμενο με βάση την εξέλιξη του αγώνα πανηγύρι και έκανε τον Μουρίνιο να πανηγυρίζει έξαλλα την ισοφάριση. Τι είναι όμως αυτό που τελικά μένει από την αποψινή βραδιά;
1. Ο "Pippo" ισοφάρισε ξανά τον Raul στην πρώτη θέση των σκόρερ όλων των εποχών στα κύπελλα Ευρώπης και
2. Με το δεύτερό του γκολ, ξεπέρασε στα συνολικά του γκολ με την φανέλα της Μίλαν τον μεγάλο Fan Basten.
Αν μη τι άλλο, αυτό είναι ίσως το καλύτερο επιστέγασμα για την σπουδαία καριέρα του Ιταλού επιθετικού. Ή μήπως όχι;

Να λοιπόν που εχθές πήγαμε ταμείο!! Πιάσαμε την τριάδα που προτείναμε, αφού Μάλμε, Τραμπζονσπόρ και Γκιμαράες "πέρασαν" και χάρηκε λίγο το χειλάκι μας! Το δεύτερο δελτίο δυστυχώς δεν έπιασε αλλά ήταν σαφώς πιο δύσκολο (και πως να πιάσει δηλαδή όταν η Σιένα είναι μέχρι το 93' 2-3 και στο 100' έχασε 4-3!!). Η Αντβίνταμπεργκ προηγούνταν στο ημίχρονο αλλά δεν κατάφερε να το κρατήσει, ενώ η Γουέστ Μπρόμγουιτς (6 αγωνιστικές αήτηττη μέχρι πριν από το ματς) έπαιζε με 9 παίκτες από το μισάωρο του παιχνιδιού και στο 87' και στο 90' έχασε δύο πολύ καλές ευκαιρίες για να φέρει το παιχνίδι στα ίσια!! Παρόλα αυτά για το συνολικό μας ποσό (το οποίο θα είναι το ταμείο μας από δω και πέρα για να δούμε αν έχουμε κέρδος από τις προβλέψεις μας καθώς επίσης και όλοι εκείνοι που μας πιστεύουν και μας ακολουθούν) έχουμε: 30€ το πρώτο δελτίο και 18€ το δεύτερο δελτίο μας κάνουν 48€. Κερδίσαμε από το πρώτο δελτίο 100€, άρα είμαστε στο +52€, αυτή την στιγμή. Άντε να τα χιλιάσουμε...

Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010


Δευτέρα σήμερα λοιπόν και θα δοκιμάσουμε να δώσουμε κάποια παιχνίδια τα οποία πιστεύουμε ότι μπορού να μας στείλουν ταμείο. Θα παίξουμε δύο δελτία το ένα με 30€ και το άλλο με 18€ με σύστημα. Έχουμε και λέμε λοιπόν για το πρώτο δελτίο:
  1. 359 Σουηδία Α΄ Προμαϊμποκάρνα - Μάλμε 2 με απόδοση 1.40. Η Μάλμε χρειάζεται απαραίτητα την νίκη για να διατηρηθεί στην κορυφή της βαθμολογίας, καθώς απομένει μία αγωνιστική για να ολοκληρωθεί το φετινό πρωτάθλημα, οπότε με νίκη ουσιαστικά εξασφαλίζει το πρωτάθλημα καθώς το επόμενο και τελευταίο παιχνίδι αγωνίζεται στην έδρα της.
  2. 360 Τουρκία Κόνιασπορ - Τραμπζονσπόρ 2 με απόδοση 1.55. Η Τραμπζονσπόρ είναι σε πολύ καλή κατάσταση, σκοράρει ανελιπώς εκτός έδρας, ενώ η Κόνιασπορ δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο και βρίσκεται κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού.
  3. 366 Πορτογαλία Γκιμαράες - Πορτιμονέζε 1 με απόδοση 1.50. Μεγάλη η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες, οπότε πιστεύουμε ότι σε συνδυασμό με την δύναμη της έδρας καθιστά ακλόνητο φαβορί την Γκιμαράες απέναντι στην "λίγη" Πορτιμονέζε.
Θα βάλουμε την τριάδα αυτή με 30€ και σε περίπτωση κέρδους φτάνουμε τα 100€. Το δεύτερο δελτίο το οποίο περιέχει περισσότερο ρίσκο, θα το παίξουμε με σύστημα 3-4 με κόστος 18€. Τα παιχνίδια είναι τα εξής:

  1. 356 Ιταλία Β Σασσούολο - Σιένα 2 με απόδοση 2.60. Η Σιένα είναι 2η στην βαθμολογία ενώ η Σασσούολο είναι κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού. Δεδομένου ότι η Σιένα χάνει δύσκολα εκτός έδρας, το 2 είναι μια καλή ευκαιρία.
  2. 358 Σουηδία Α Μιάλμπι - Αντβίνταμπεργκ με απόδοση 3.00. Εδώ θα κυνηγήσουμε την έκπληξη γιατί ενώ η Μιάλμπι είναι αδιάφορη, η Αντβίνταμπεργκ "καίγεται" για το διπλό που μπορεί να σημάνει και την σωτηρία της. Δεδομένου και του ότι το 3.00 είναι μια πολύ καλή απόδοση δεν μπορούμε να το αγνοήσουμε.
  3. 363 Αγγλία Πρέμιερ Μπλάκπουλ - Γουέστ Μπρόμγουιτς Χ με απόδοση 3.20. Η Γουέστ Μπρόμγουιτς έχει πολύ καλή προϊστορία στην έδρα της Μπλάκπουλ οπότε θεωρούμε ότι δεν θα χάσει.
  4. 365 Ιταλία Β Τορίνο - Άσκολι 1 με απόδοση 1.55. Η Τορίνο έχασε στο προηγούμενο παιχνίδι στην έδρα της και δεν νομίζουμε ότι μπορεί να ξαναχάσει βαθμούς για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι και ειδικά απέναντι στην Άσκολι.
Αυτά τα δύο δελτία είχαμε να προτείνουμε για σήμερα. Καλή επιτυχία σε όλους...


SYNC ME @ SYNC