Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2011

«Δικέφαλο» ντέρμπι έβγαλε η κλήρωση Κυπέλλου

Της Κατερίνας Μπιτίτσιου

Ένα μεγάλο ντέρμπι, μία σκληρή μάχη, αρκετές αμφίρροπες μονομαχίες και εύκολα βράδια για κάποιους έβγαλε η κληρωτίδα για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος.

Μπορεί ο ΠΑΟΚ να μην ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στους «32» του θεσμού μετά τη διακοπή του αγώνα με τον Εθνικό Αστέρα, για τον οποίο εκκρεμεί δικαστική απόφαση, αλλά τα προγνωστικά πρόκρισης είναι με το μέρος του κι έτσι απέναντι του θα βρει την ΑΕΚ.

Σε μία επανάληψη του περσινού δεύτερου ημιτελικού, οι δύο «δικέφαλοι» αναμετρόνται στην Τούμπα, με τη διαφορά ότι σε αυτήν την αναμέτρηση δεύτερη ευκαιρία δεν υπάρχει.

Σκληρή μάχη θα δοθεί στο Περιστέρι, όπου ο Ατρόμητος θα φιλοξενήσει τον Άρη, με τον Γιώργο Δώνη να μην περιμένει ένα εύκολο απόγευμα για την ομάδα του. Στοίχημα αμφοτέρων είναι σίγουρα η πρόκριση, καθώς το Κύπελλο είναι ο πιο ζωντανός τους στόχος, και σίγουρα θα κάνουν τα πάντα για τον κερδίσουν.

«Πολύ δυνατό παιχνίδι. Ένα πολύ μεγάλο ντέρμπι. Ο Άρης είναι μια ομάδα που την τελευταία 10ετία έχει πάει αρκετές φορές στον τελικό και δεν έχει πάρει το τρόπαιο.

Εμείς πήγαμε πέρυσι. Ένα δυνατό ζευγάρι. Νομίζω το μόνο θετικό είναι ότι το παιχνίδι είναι στην έδρα μας», σχολίασε ο έμπειρος τεχνικός στον «Sentra FM».

Ο Παναθηναϊκός θα πρέπει σε έναν ακόμη ματς να φορέσει τον πολύ καλό φετινό του εαυτό για να πάει στη Νέα Σμύρνη και να βρει τον αποδυναμωμένο αλλά ικανό για ζημιά Πανιώνιο.

Πολύ εύκολο φαίνεται το έργο του Ολυμπιακού που θα περιμένει στο «Καραϊσκάκης» τον Θρασύβουλο, ενώ από τα υπόλοιπα ματς ξεχωρίζει το άλλοτε ντέρμπι της Football League μεταξύ Παναιτωλικού και ΟΦΗ.

Αναλυτικά τα ζευγάρια:

Ολυμπιακός - Θρασύβουλος

Πανιώνιος - Παναθηναϊκός

Ατρόμητος - Άρης

Κέρκυρα - Δόξα Δράμας

Ξάνθη - Πανσερραϊκός

ΠΑΟΚ (ή Εθνικός Αστέρας) - ΑΕΚ

Παναιτωλικός - ΟΦΗ

ΠΑΣ Γιάννινα - Αστέρας Τρίπολης

Να σημειωθεί ότι οι αγώνες είναι νοκ-αουτ και θα πραγματοποιηθούν στις 11 και 18 Ιανουαρίου. Σε περίπτωση ισοπαλίας, ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί η διαδικασία των πέναλτι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


SYNC ME @ SYNC