Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

Μέλμπεργκ: «Φάνηκε η διαφορά δυναμικότητας»

Τα αθλητικά νέα της πρόκρισης του Ολυμπιακού στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, έπειτα από τρία χρόνια απουσίας ήχησε πολύ θετικά στις τάξεις των φιλάθλων του, οι οποίοι ήδη προετοιμάζονται για την κατάκτηση ενός ακόμη τροπαίου.

Το πρωτάθλημα κερδήθηκε και μαθηματικά την περασμένη Κυριακή με το 0-1 επί του Παναιτωλικού, με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κέβιν Μιραλάς.

Χθες, οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν ένα μεγάλο βήμα προς το double, αφού τελείωσαν τη… δουλειά που είχαν αρχίσει στο «Γ. Καραϊσκάκης» με το 1-0 επί του ΟΦΗ, έπειτα από το 0-0 που απέσπασαν στο «Γεντί Κουλέ».

Θα είναι η πρώτη φορά μετά τη σεζόν 2008-2009 που θα βρεθούν στην τελική φάση του θεσμού, όπου τότε είχαν κερδίσει σε ένα συγκλονιστικό ματς την ΑΕΚ στη διαδικασία των πέναλτι (3-3 κανονική διάρκεια, 4-4 στην παράταση).

Φέτος, θα αντιμετωπίσουν το Ατρόμητο, ο οποίος πέτυχε την ισοπαλία με γκολ που ήθελε στην έδρα του Αστέρα Τρίπολης (2-2) και σε συνδυασμό με τη «λευκή» ισοπαλία στο Περιστέρι προκρίθηκε για δεύτερη συνεχή χρονιά στον τελικό.

Προγνωστικά δε χωράν σε τέτοιου είδους αναμετρήσεις, καθώς όταν πρόκειται για τελικό, πρέπει οι πάντες να έχουν υπόψη τους ότι όλα ξεκινούν από το 50-50.

Ο σκόρερ του μοναδικού τέρματος των Πειραιωτών στις αναμετρήσεις με το συγκρότημα του Νίκου Αναστόπουλου, Όλοφ Μέλμπεργκ τόνισε αναφορικά:

«Φάνηκε η διαφορά δυναμικότητας των δυο ομάδων στο πρώτο παιχνίδι. Εκεί πιέζαμε, αλλά σκοράραμε μόνο ένα γκολ.

Εδώ, αντιμετωπίσαμε δυσκολίες γιατί πάλι έπαιξε πίσω ο ΟΦΗ. Δεν ξέρω αν το όπλο μας είναι η άμυνα, αλλά η αλήθεια είναι πως από ένα σημείο και μετά στη σεζόν, δεν δεχόμαστε γκολ. Σίγουρα έπαιξε ρόλο και η καλή άμυνα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


SYNC ME @ SYNC