Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Ψάχνει τη μεσοεπιθετική «κροτίδα» του!


Της Κατερίνας Μπιτίτσιου

Ηχηρό όνομα με μεγάλες αγωνιστικές περγαμηνές για τη μεσαία γραμμή του ψάχνει ο Ολυμπιακός, που σκοπεύει να το παλέψει μέχρι εσχάτων παρά τα εμπόδια που συναντά.

Το στοίχημα των «ερυθρόλευκων» είναι να βρουν και να φέρουν στο λιμάνι έναν μεσοεπιθετικό ικανό να κινείται το ίδιο καλά τόσο στα άκρα όσο και πίσω από τον σέντερ φορ.

Το όνομα αυτού δεν έχει βρει τη δημοσιότητα αλλά «παίζουν» έντονα κάποια ονόματα που έχουν προταθεί στον ελληνικό σύλλογο, ο οποίος, όπως γράφεται από την εφημερίδα «Γαύρος», μπορεί πολύ σύντομα να γνωστοποιήσει την απόφαση του.

Οι προτάσεις που έφτασαν στα γραφεία των Πειραιωτών αφορούν στον Μπόσκο Γιάνκοβιτς της Τζένοα (7/17 ματς βασικός, τρία γκολ και διεθνής με την εθνική Σερβίας) και τον Βαλερί Μποζίνοφ της Σπόρτινγκ Λισαβόνας (δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο Europa League και αποχωρεί από τους Πορτογάλους λόγω προβλημάτων έπειτα από πειθαρχικό παράπτωμα).

Φυσικά υπάρχει και η περίπτωση του Μάουρο Φορμίκα της Μπλάκμπερν, με τις προβλέψεις στοιχήματος σαν αυτού να εξαρτώνται κυρίως από το οικονομικό.

Μήλον της έριδος αποτελεί η οψιόν αγοράς του παίκτη, με τους Άγγλους να ζητούν 3,5 εκ. ευρώ, τον Ολυμπιακό να προσφέρει 2,5 εκ. και ίσως τελικά να τα βρίσκουν στο μέσον των 3 εκ. ευρώ, χωρίς ωστόσο να πρόκειται για κάτι τελειωμένο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


SYNC ME @ SYNC