Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Απογοήτευση και αισιοδοξία


Της Κατερίνας Μπιτίτσιου

Με την πλάτη στον τοίχο βρίσκεται, πλέον, η Μπάγερν Μονάχου, σʼ ό,τι αφορά τη συνέχεια της πορείας της στο Champions League, με την ήττα από τη Βασιλεία να φέρνει γκρίνια στους Βαυαρούς, άγχος, αλλά και μία αίσθηση ότι τα πάντα μπορούν να ανατραπούν στη ρεβάνς.

Τα αθλητικά νέα της ήττας δεν ήχησαν καλά για το συγκρότημα του Γιουπ Χάινκες, το οποίο ήταν καλύτερο σχεδόν καθʼ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, αλλά ευτύχησε να βρει απέναντί του έναν εξαιρετικό Γιαν Σόμερ που κατέβασε τα ρολά όταν χρειάστηκε και εντέλει οι Ελβετοί χτύπησαν με τον Στόκερ στο 86ʼ που λίγα λεπτά νωρίτερα είχε μπει ως αλλαγή και πήραν ένα ισχνό προβάδισμα πρόκρισης.

Αξίζει να σημειωθεί, πως η Μπάγερν, έτσι, κινδυνεύει να μείνει έξω από τη συνέχεια της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, σε μια, μάλιστα, σεζόν που είχαν δημιουργηθεί υψηλές προσδοκίες, εξαιτίας της διεξαγωγής του τελικού στο Μόναχο.

Στην επανάληψη καλείται να δείξει υπομονή και να βγάλει στο γήπεδο την αδιαμφισβήτητη ποιότητά της. Το έργο της δε θα είναι εύκολο, ωστόσο ο Χάινκες αισιοδοξεί ότι μπορεί να βρει τις κατάλληλες λύσεις για να περάσει η ομάδα του στα προημιτελικά.

«Σε αυτά τα παιχνίδια πρέπει να αξιοποιείς στο έπακρο της ευκαιρίες σου. Θα έπρεπε να είμαστε πιο ήρεμοι και πειθαρχημένοι. Δεν μπορώ να κατηγορήσω την ομάδα μου για έλλειψη πάθους και αποφασιστικότητας, αλλά θα πρέπει να φτιάχνουμε εμείς την τύχη μας στα παιχνίδια.

Είμαστε σε δύσκολη θέση, αλλά υπάρχει επαναληπτικός και μπορούμε ακόμη να διορθώσουμε την κατάσταση. Σίγουρα μπορούμε να νικήσουμε με 2-0 τη Βασιλεία στην έδρα μας», εξήγησε σχετικά, με τα αποτελέσματα στοιχήματος σαν αυτού να κρίνονται στο γήπεδο και στις λεπτομέρειες και όχι στα χαρτά και στις δηλώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


SYNC ME @ SYNC