Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010

Πάμε Στοίχημα Κυριακής


Λοιπόν, έφτασε η ώρα για τις προτάσεις του γκουρού του στοιχήματος για το αυριανό κουπόνι. Πολλά και κάλα παιχνίδια έχουμε για αύριο. Επιλέξαμε 8 παιχνίδια διαφόρων κατηγοριών χαμηλού και μεσαίου ρίσκου κυρίως, για όποιους θέλουν να ακολουθήσουν. Αύριο θα δούμε τι έχουμε κάνει. Από δω και πέρα θα κρατάμε ένα ποσοστό για το ποια παιχνίδια προτείναμε και πόσα από αυτά πιάσαμε, για να βγάλουμε το αν θα κερδίζει όποιος μας "ακολουθεί" και με τι πιθανότητες. Για αύριο λοιπόν έχουμε:
  1. 394 Β εθνική Ελλάδος, το παιχνίδι Βέροια-Γιάννινα το σημείο 2 με απόδοση 2.25. Πολύ καλή απόδοση για να την αγνοήσουμε για μια ομάδα που την προηγούμενη Κυριακή κέρδισε τον πρωτοπόρο και αήττητο μέχρι εκείνη την στιγμή Παναιτωλικό. Το διπλό πληρώνει πολύ καλά και θεωρώ ότι το παιχνίδι δίνει ένα "εύκολο" 2.25.
  2. 398 Β' Νορβηγίας Τρομστάλεν-Φόλο το σημείο 1 με απόδοση 1.80. Η γηπεδούχος ομάδα χρειάζεται το ματς για να διατηρηθεί στην κατηγορία σε αντίθεση με την φιλοξενούμενη ομάδα η οποία έχει ήδη σωθεί.
  3. 409 Α' Ιταλίας Μπωλόνια - Γιουβέντους το σημείο 2 με απόδοση 1.65. Τα οικονομικα προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζει η γηπεδούχος ομάδα και ο κίνδυνος τιμωρίας αφαίρεσης βαθμών που υπάρχει θεωρώ ότι κάνουν εξαιρετικά δύσκολη την δουλειά της γηπεδούχου ομάδας απέναντι στην νικήτρια των 5 συνεχόμενων χρόνων σ'αυτό το γήπεδο Γιουβέντους. Θεωρούμε ότι εύκολα ή δύσκολα η "Γιούβε" θα κάνει το διπλό.
  4. 414 Β Νορβηγίας Στρώμεν - Μπόλτο Γκλιμπτ το σημείο 2 με απόδοση 2.4. Αδιάφορη βαθμολογικά εμφανίζεται η Στρώμεν στο συγκεκριμένο ματς, σε αντίθεση με την Μπόλτο Γκλίμπτ η οποία "καίγεται" για την νίκη που θα της δώσει την ώθηση για τα μπαράζ ανόδου. Δύσκολο ματς, αλλά θα ποντάρουμε στην νίκη της φιλοξενούμενης.
  5. 417 Α Σουηδίας Χέλσιμποργκ- Αντβίνταμπεργκ το σημείο 1 με απόδοση 1.45.Με νίκη η γηπεδούχος ισοβαθμεί στην 1η θέση του πρωταθλήματος με την Μάλμε ενώ η φιλοξενούμενη είναι ήδη "σωσμένη". Ισχυρό κίνητρο για τους γηπεδούχους, το παιχνίδι, "γέρνει" προς τα εκεί.
  6. 429 Α Γαλλίας Αρλέ- Λυών το σημείο 2 με απόδοση1.40. Η γηπεδούχος Αρλέ η οποία πάει από το κακό στο χειρότερο πετυχαίνει την παραδοσιακή πλέον δύναμη στην Γαλλία ,η οποία έχει αρχίσει να δείχνει σημάδια ανάκαμψης, Λυών. Θεώρω το 1.40 πολύ καλό ποσοστό και για την ιστορία των 2 ομάδων αλλά και για την διαφορά δυναμικότητάς τους.
  7. 449 Β Νορβηγίας Σπαρτα Σαρτσμποργκ-Ναιγκμπεργκσουντ το σημείο 1 με απόδοση 1.55. Οι γηπεδούχοι χρειάζονται το παιχνίδι για να ανέβουν στην Α κατηγορία της Νορβηγίας και θεωρώ ότι στην έδρα τους μπορούν να το πάρουν.
  8. 392 Α Σκωτίας Σέλτικ -Ρέιντζερς τα σημεία 1 Χ με αποδόσεις 2.15 και 3.2. Ίσως το πιο δύσκολο παιχνίδι για προγνωστικά. Αήττητες και οι 2 ομάδες στο εγχώριο πρωτάθλημα αλλά θεωρώ ότι η Ρέιντζερς θα "κουβαλάει" και την κούραση του μεσοβδόμαδου παιχνιδιού για το κύπελλο UEFA. Παρόλο που το ματς είναι πάντα ένα ντέρμπι μεταξύ των 2 αιωνίων της Σκωτίας, θεωρώ ότι η Σέλτικ δεν θα χάσει.
Αυτά τα παιχνιδάκια είχαμε για σήμερα. Καλή επιτυχία σε όλους αύριο και να θυμάστε πάντοτε: "Ο κουβάς είναι μεγάλος"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


SYNC ME @ SYNC