Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2011

Το αποτέλεσμα μετράει!


Ο Εργοτέλης από το χθεσινό ματς με τον Πάοκ στο παγκρήτιο, θα κρατήσει την νίκη, τους 3 βαθμούς αλλά και την ψυχή την οποία έδειξε αφού παρόλο που έμεινε πίσω στο σκορ κατάφερε να επιστρέψει στο ματς και να φύγει νικητής παρόλο που ο Παοκ θα πρέπει να αισθάνεται δυσαρεστημένος δεδομένων των ευκαιριών που έχασε στο ματς.
Ο Παοκ μπήκε φουριόζος στο παιχνίδι και θέλησε από την αρχή να επιβάλλει τον ρυθμό του, και τα κατάφερε αφού στο πρώτο ημίχρονο έχανε την μια ευκαιρία πίσω από την άλλη, ή καλύτερα ο Πιρσμαν απέκρουε την μια φάση μετά την άλλη. Έτσι το γκολ δεν ήρθε στο πρώτο ημίχρονο ούτε για τον Παοκ αλλά ούτε και για τον Εργοτέλη σε 2-3 μικροευκαιρίες που δημιούργησε. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν άλλαξαν και πολύ τα πράγματα, μέχρι το 54' που ο Αρίας δέχθηκε την κόκκινη και άλλαξαν οι ισορροπίες. Αντί όμως το αριθμητικό πλεονέκτημα να ευνοήσει τον Εργοτέλη, ο Παοκ ήταν αυτός ο οποίος προηγήθηκε με την κεφαλιά του Μπαλάφα και να γεμίσει άγχος τους κίτρινους (ένα γκολ πάντως που το δικαιούταν ο Πάοκ βάσει απόδοσης και ευκαιριών). Ο Εργοτέλης όμως δεν το έβαλε κάτω και τα κατάφερε στο φινάλε το ματς να γυρίσει το παιχνίδι με μια καταπληκτική εκτέλεση φάουλ του Λεάλ και μια κεφαλιά του Μπούντιμιρ.
Από αυτό το ματς βέβαια απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα, ο Εργοτέλης εκτός από την νίκη και τους 3 βαθμούς πρέπει και να προβληματιστεί από την εικόνα της αμυντικής του λειτουργίας (κυρίως) αφού ο Βιερίνια (κυρίως) και όλος ο Πάοκ κατ'επέκταση έμοιαζαν ασταμάτητοι κάποιες στιγμές και το ματς θα μπορούσε να έχει τελειώσει πολύ νωρίτερα υπέρ του Παοκ αν οι επιθετικοί του ήταν πιο συγκεντρωμένοι (ή τυχεροί) ή ο Πιρσμαν δεν βρισκόταν σε τόσο καλή μέρα., καθώς επίσης και από την επιθετική του ατολμία αφού έδειξε να σέβεται (ή να φοβάται) τον Παοκ περισσότερο ίσως από ότι θα έπρεπε.

ΥΓ1: Θετικό το γεγονός ότι αγωνίστηκε βασικός ο Σαρρής ο οποίος προέρχεται από την ακαδημία του συλλόγου, και στον οποίο φαίνεται να στηρίζει αρκετά η ομάδα για την φετινή σεζόν. Αρνητικό το γεγονός ότι η ομάδα ξεκίνησε με μόλις 3 Έλληνες παίκτες. Θα πρέπει να ενισχυθεί περισσότερο το Ελληνικό στοιχείο στην ομάδα...

ΥΓ2: Φουριόζος ξεκίνησε ο Ρούνεϊ την χρονιά: 3 γκολ και 0-5 για την Μάντσεστερ μέσα στο Ρίμποκ, η οποία δείχνει από την αρχή της χρονιάς τα δόντια της στους επίδοξους μνηστήρες του τίτλου.

ΥΓ3: Ενός κακού μύρια έπονται: Γκέλα για την Μπαρτσελόνα μέσα στο "Ανοέτα" και έξω ο Σάντσες για 2-3 μήνες. Και οι καλύτεροι μπορούν να την πατήσουν καμιά φορά...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


SYNC ME @ SYNC