Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

Καλως όρισες Κατερίνα!


Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι το blog από σήμερα θα φιλοξενεί κείμενα από την ανεξάρτητη δημοσιογράφο - αθλητικογράφο Κατερίνα Μπιτίτσιου! Μετά από πρόταση της ιδίας η οποία με βρίσκει 100% σύμφωνο, η Κατερίνα θα είναι κοντά μας με τουλάχιστον 2 αναρτήσεις τον μήνα. Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να την ευχαριστήσω για την προσοχή που έδειξε στο blog μου και θέλησε να συνεργαστούμε και να ευχηθώ να έχουμε μια μακριά και επιτυχημένη συνεργασία. Αν υπάρχει και κάποιος άλλος ο οποίος θα ήθελε να συμμετέχει στην προσπάθεια για την ανάδειξη του υγιούς ποδοσφαίρου και της ποδοσφαιρικής παιδείας, να κρίνει πρόσωπα και καταστάσεις που αφορούν το ποδοσφαιρο γενικότερα αλλά και το ελληνικό ποδόσφαιρο ειδικότερα, είναι ευπρόσδεκτος να επικοινωνήσει μαζί μου και εφόσον συμφωνεί το ύφος μας πολύ ευχαρίστως να μεγαλώσει κι άλλο η παρέα μας. Μακρηγόρησα πολύ όμως. Ακολουθεί το πρώτο κείμενο της Κατερίνας με τίτλο:

Ο Μοράτι ησύχασε…


Με τον Κλαούντιο Ρανιέρι στον πάγκο καταγράφηκε η πρώτη νίκη στη Serie A, ο Μάσιμο Μοράτι χαμογέλασε ξανά και πλέον όλα στην Ίντερ επέστρεψαν στους παλιούς φυσιολογικούς ρυθμούς.

Το στοίχημα των βυθισμένων στη βαθμολογία του ιταλικού πρωταθλήματος «νερατζούρι» ήταν όχι μόνο να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα αλλά να ξαναβρούν και την αγωνιστική τους προσωπικότητα, η οποία επί –σύντομης- εποχής Γκασπερίνι είχε χαθεί ολοσχερώς.

Απόδειξη η 16η θέση στο πρωτάθλημα, οι τέσσερις βαθμοί σε τέσσερις αγώνες αλλά σημαντικότερη η ήττα στην προτελευταία αγωνιστική από τη νεοφώτιστη Νοβάρα, γεγονός που έσβησε το χαμόγελο από τα χείλη του ισχυρού άντρα της ομάδας.

Η νίκη, όμως, με 3-1 επί την Μπολόνια το περασμένο Σάββατο, φαίνεται ότι έφερε τα επιθυμητά στο στοίχημα αποτελέσματα και έκανε τον Μοράτι να πιστέψει ότι όλα μπήκαν στη θέση που τους αρμόζει.

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας στον αγώνα με την Μπολόνια. Όλα πήγαν πολύ καλά.

Νομίζω πως με τον Ρανιέρι παίζουμε πιο λογικά, με την έννοια ότι ο τρόπος που αγωνιζόμαστε τώρα ταιριάζει περισσότερο στη φιλοσοφία μας.

Μπορεί να το κατάφερνε κι ο Γκασπερίνι αργότερα, αλλά θα ήταν μεγάλο ρίσκο να περιμένω», δήλωσε στην εφημερίδα «Gazzetta dello Sport».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


SYNC ME @ SYNC