Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

Μπόας: «Μας αγχώνει ο κόσμος»


Της Κατερίνας Μπιτίτσιου.

Ο χρόνος μεταξύ της λήξης ενός αγώνα και της συνέντευξης Τύπου δεν είναι αρκετός για να βρεθούν επαρκείς δικαιολογίες, με τον Άντρε Βίλλας Μπόας να αποδίδει στην πίεση του κόσμου ακόμη μία εντός έδρας κακή εμφάνιση της Τσέλσι, που αυτή τη φορά κόστισε και τον αποκλεισμό της από το Carling Cup.

Μπορεί να ήταν πολύ δυνατά τα προγνωστικά που συνόδευαν την άφιξη του Πορτογάλου το περασμένο καλοκαίρι στο «Στάνφορντ Μπριτζ», όμως η μέχρι τώρα πορεία των «μπλε» δείχνει ότι το στοίχημα της καθολικής κυριαρχίας στο Νησί τουλάχιστον για φέτος είναι χαμένο.

Οι Λονδρέζοι όχι μόνο έχασαν μέσα σε διάστημα εννέα ημερών δύο φορές στην έδρα τους από τη Λίβερπουλ, αλλά μετρούν και τρεις ήττες στα τέσσερα ματς που φιλοξένησαν εκεί, με την τελευταία να τους αποκλείει και από το θεσμό του κυπέλλου.

Ο ίδιος ο Μπόας διαχωρίζει τη θέση τη δική του και των παικτών από αυτήν την αποτυχία, κρίνοντας πως το βάρος πέφτει στον κόσμο και στις απαιτήσεις του από τους παίκτες.

«Θέλουμε τη στήριξη του κόσμου μας και όχι να νιώθουμε άγχος κάθε φορά που παίζουμε στο γήπεδο μας. Εκτός έδρας είναι γεγονός ότι έχουμε περισσότερη συνοχή σας ομάδα», σχολίασε ο 34χρονος τεχνικός που αναγνώρισε παράλληλα την ανωτερότητα των «κόκκινων» στο χορτάρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


SYNC ME @ SYNC