Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

Πάμε λοιπόν να δώσουμε γρήγορα γρήγορα τα σημερινά προγνωστικά για το κουπόνι μας και ελπίζουμε να κερδίσουμε και σήμερα. Θα προτείνουμε πάλι δύο δελτία το ένα "καρφωτό" και το άλλο με σύστημα. Για το πρώτο έχουμε:
  1. 157 Europa League Λεχ Πόζναν - Μανστεστερ Σίτι 2 με απόδοση 1.60. Πολύ διαφορετικά τα μεγέθη στο συγκεκριμένο παιχνίδι με την Σίτι να είναι το μεγάλο φαβορί. Σε συνδυασμό και με την πολύ καλή φόρμα στην οποίο βρίσκεται ο Adebayor, το παιχνίδι νομίζω ότι μπορεί να γίνει και τυπική διαδικασία από ένα σημείο και μετά.
  2. 159 Europa league Μπάτε Μπορισοφ - Σερίφ Τιρασπόλ 1 με απόδοση 1.50. Πολύ καλύτερη σαν ομάδα η γηπεδούχος και μάλιστα είχε κερδίσει και μέσα στην έδρα της τωρινής φιλοξενούμενης οπότε εύκολα ή δύσκολα πιστεύω ότι θα το επαναλάβει.
  3. 166 Europa League Λίβερπουλ - Νάπολι 1 με απόδοση 1.75. Άλλος αέρας φυσάει στο λιμάνι με την αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος της Λίβερπουλ, το οποίο μπορεί από μόνο του να δώσει την ώθηση για την νίκη απέναντι στην πρώην ομάδα του Μαραντονα.
Το δελτίο αυτό θα το παίξουμε 20€ και θα μας αποδόσει κέρδος 105€. Τώρα όσον αφορά το δεύτερο δελτίο έχουμε:

  1. 154 Eurpa League Κλάμπ Μπρίζ - Ντιναμό Ζάγκρεμπ Χ με απόδοση 3.25. Το πιο συμφέρον αποτέλεσμα και για την ομάδα του Πάοκ αλλά και λόγω διαίσθησης νομίζω ότι το ματς θα "κάτσει" στο Χ.
  2. 161 Europa League Πάοκ - Βιγιαρεάλ Χ με απόδοση 3.20. Μπορεί το μέγεθος της Βιγιαρεάλ αρχικά να "τρομάζει" αλλά εδώ είναι Τούμπα, μια έδρα καμίνι για κάθε αντίπαλο. Δεδομένου ότι ο Πάοκ έχασε δύσκολα και στην Ισπανία, πιστεύω ότι το Χ συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες.
  3. 168 Europa League Παρί Σεν Ζερμέν - Ντόρτμουντ Χ με απόδοση 3.20. Η Παρί πήρε το Χ στην Γερμανία στο προηγούμενο μεταξύ τους παιχνίδι και αν απόψε δεν χάσει παίρνει και την πρόκριση. Με ρίσκο ωστόσο το παιχνίδι αυτό καθώς η Ντορτμουντ προέρχεται από νίκη επί της Μάιντς και είναι στην κορυφή της Budesliga.
  4. 175 Europa League Χετάφε - Στουτγκάρδη 2 με απόδοση 3.20. Οι Γερμανοί παλεύουν από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό. Το 3.20 φαίνεται πολύ μεγάλο και πολύ καλό για να το αγνοήσουμε.
Θα παίξουμε αυτό το δελτίο με σύστημα 3-4 και συνολικά χρήματα 15€. Άντε γρήγορα να καταθέσετε γιατί σε πολύ λίγο ξεκινάνε τα παιχνίδια. Για όσους παίζουν απ'το Internet ας μην βιαστούν και ας τα παίξουν από εκεί. Καλύτερα ποσοστά άλλωστε θα πάρουν..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


SYNC ME @ SYNC