Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010


Πλούσιο κουπόνι το σημερινό και νομίζω ότι ήρθε η ευκαιρία να ρεφάρουμε με ένα κάπως διαφορετικό τρόπο αφού σήμερα θα ποντάρουμε σε γκολ ή σε...μη γκολ. Θα δώσουμε λοιπόν τα προγνωστικά μας για το σημερινό κουπόνι και επειδή είναι πολλά θα ποντάρουμε λιγότερα χρήματα από το συνηθισμένο μια και το ρίσκο είναι μεγαλύτερο. Έχουμε και λέμε λοιπόν:
  1. 164 Αγγλία Πρέμιερ Νιούκαστλ - Μπλακμπερν over με απόδοση 1.75. Η φορμαρισμένη τελευταία Νιούκαστλ υποδέχεταο την μέτρια Μπλάκμπερν σε ένα ματς που προβλέπεται να έχει αρκετά γκολ. 21 γκολ εντός έδρας για την Νιουκάστλ σε 5 αγώνες κάτι που σημαίνει λίγο παραπάνω από 4 σε κάθε της ματς! Πολύ καλό το ποσοστό του 1.75, ακόμη καλύτερο και από τον 1 μια και η Μπλάκμπερν προέρχεται από νίκη και το Χ δεν είναι απίθανο αποτέλεσμα.
  2. 176 Ιταλία Σεριε Α Τζένοα - Μπολόνια over με απόδοση 1.90. Πολύ καλή απόδοση για ένα ματς στο οποίο οι φιλοξενούμενοι δείχνουν να παραπαίουν εκτός έδρας φέτος έχοντας δεχθεί 12 γκολ σε 5 μάτς φέτος και μόλις 2 ισοπαλίες, νομίζουμε ότι θα έχουμε και σε αυτό το ματς αρκετά γκολ.
  3. 186 Αγγλία Τσάμπιονσιπ Ρέντιγκ - Κάρντιφ over με απόδοση 1.70. Ανοιχτό το ντέρμπυ της Τσάμπιονσιπ με δύο ομάδες οι οποίες σκοράρουν και η Ρέντιγκ δέχεται και αρκετά γκολ εντός έδρας πράγμα που δείχνει το πόσο ανοιχτά παίζει. Ανοιχτά όλα τα αποτελέσματα γι'αυτό και θα προτιμήσουμε το over.
  4. 190 Ισπανία Κύπελλο Λα κορούνια - Οσασούνα under με απόδοση 1.60. Τα προηγούμενα φετινά παιχνίδια μεταξύ των δύο ομάδων είχαν λήξει ισόπαλα 0-0 για το πρωτάθλημα και 1-1 για το κύπελλο στην έδρα της Οσασούνα. Δεδομένου του κλειστού παιχνιδιού της Λα κορούνια και του χαμηλού σκορ το οποίο την συμφέρει για την πρόκριση στον επόμενο γύρο πιστεύουμε ότι το μάτς θα πάει σε χαμηλό σκορ.
Το παραπάνω δελτίο θα το παίξουμε με 10€ και μας δίνει απόδοση 9 δηλαδή θα έχουμε κέρδος 80€. Καλή επιτυχία και ελπίζουμε να πάμε ταμείο για να ανασάνουμε λιγάκι...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


SYNC ME @ SYNC