Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

Ποδόσφαιρο για όλες τις ηλικίες

Σήμερα έχω να δώσω 2 παραδείγματα ανθρώπων που αγαπούν το ποδόσφαιρο ο καθένας από την μεριά του. Είναι και οι δύο ποδοσφαιριστές μόνο που έχουν κάποιες μικρές διαφορές. Η μεγαλύτερη από όλες: Η διαφορά ηλικίας τους η οποία ανέρχεται στα...60 χρόνια!!! Και αν ο πρώτος έχει όλο το μέλλον μπροστά του για μια μεγάλη καριέρα, ο δεύτερος δείχνει δια του παραδείγματός του ότι δεν υπάρχουν όρια για την ανθρώπινη θέληση.
Ο 15χρονος Enzo, Γαλλο-Ισπανός στην καταγωγή, δείχνει ότι γνωρίζει πολλά "καντάρια" μπάλα και πως θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα άλλωστε αφού είναι γιος του διάσημου βετεράνου ποδοσφαιριστή και κατά πολλούς ένα από τους καλύτερους παίκτες όλων των εποχών, Zinedine Zidane. Ήδη από την ηλικία αυτή η Ισπανία και η Γαλλία ερίζουν για το ποιας την εθνικότητα θα διαλέξει για να αγωνιστεί. Δείτε το βίντεο με το ρεπορτάζ που τον αφορά στο: http://neamadata.blogspot.com/2010/09/blog-post_5569.html.
Όσον αφορά τον 75χρονο Diki Borwuith, αυτός αγωνίζεται στην τοπική αγγλική ομάδα του Dorset και αποτελεί το φωτεινό παράδειγμα ανθρώπινης θέλησης και πάθους. Διαβάστε περισσότερα στο: http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=206588&cid=25.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


SYNC ME @ SYNC