Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010


Δευτέρα σήμερα λοιπόν και θα δοκιμάσουμε να δώσουμε κάποια παιχνίδια τα οποία πιστεύουμε ότι μπορού να μας στείλουν ταμείο. Θα παίξουμε δύο δελτία το ένα με 30€ και το άλλο με 18€ με σύστημα. Έχουμε και λέμε λοιπόν για το πρώτο δελτίο:
  1. 359 Σουηδία Α΄ Προμαϊμποκάρνα - Μάλμε 2 με απόδοση 1.40. Η Μάλμε χρειάζεται απαραίτητα την νίκη για να διατηρηθεί στην κορυφή της βαθμολογίας, καθώς απομένει μία αγωνιστική για να ολοκληρωθεί το φετινό πρωτάθλημα, οπότε με νίκη ουσιαστικά εξασφαλίζει το πρωτάθλημα καθώς το επόμενο και τελευταίο παιχνίδι αγωνίζεται στην έδρα της.
  2. 360 Τουρκία Κόνιασπορ - Τραμπζονσπόρ 2 με απόδοση 1.55. Η Τραμπζονσπόρ είναι σε πολύ καλή κατάσταση, σκοράρει ανελιπώς εκτός έδρας, ενώ η Κόνιασπορ δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο και βρίσκεται κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού.
  3. 366 Πορτογαλία Γκιμαράες - Πορτιμονέζε 1 με απόδοση 1.50. Μεγάλη η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες, οπότε πιστεύουμε ότι σε συνδυασμό με την δύναμη της έδρας καθιστά ακλόνητο φαβορί την Γκιμαράες απέναντι στην "λίγη" Πορτιμονέζε.
Θα βάλουμε την τριάδα αυτή με 30€ και σε περίπτωση κέρδους φτάνουμε τα 100€. Το δεύτερο δελτίο το οποίο περιέχει περισσότερο ρίσκο, θα το παίξουμε με σύστημα 3-4 με κόστος 18€. Τα παιχνίδια είναι τα εξής:

  1. 356 Ιταλία Β Σασσούολο - Σιένα 2 με απόδοση 2.60. Η Σιένα είναι 2η στην βαθμολογία ενώ η Σασσούολο είναι κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού. Δεδομένου ότι η Σιένα χάνει δύσκολα εκτός έδρας, το 2 είναι μια καλή ευκαιρία.
  2. 358 Σουηδία Α Μιάλμπι - Αντβίνταμπεργκ με απόδοση 3.00. Εδώ θα κυνηγήσουμε την έκπληξη γιατί ενώ η Μιάλμπι είναι αδιάφορη, η Αντβίνταμπεργκ "καίγεται" για το διπλό που μπορεί να σημάνει και την σωτηρία της. Δεδομένου και του ότι το 3.00 είναι μια πολύ καλή απόδοση δεν μπορούμε να το αγνοήσουμε.
  3. 363 Αγγλία Πρέμιερ Μπλάκπουλ - Γουέστ Μπρόμγουιτς Χ με απόδοση 3.20. Η Γουέστ Μπρόμγουιτς έχει πολύ καλή προϊστορία στην έδρα της Μπλάκπουλ οπότε θεωρούμε ότι δεν θα χάσει.
  4. 365 Ιταλία Β Τορίνο - Άσκολι 1 με απόδοση 1.55. Η Τορίνο έχασε στο προηγούμενο παιχνίδι στην έδρα της και δεν νομίζουμε ότι μπορεί να ξαναχάσει βαθμούς για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι και ειδικά απέναντι στην Άσκολι.
Αυτά τα δύο δελτία είχαμε να προτείνουμε για σήμερα. Καλή επιτυχία σε όλους...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


SYNC ME @ SYNC