Παρασκευή 5 Αυγούστου 2011

Ημέρα κληρώσεων

ελληνικού ενδιαφέροντος η σημερινή αφού εκτός από την κλήρωση του επικείμενου πρωταθλήματος, είχαμε και την κλήρωση του Europa League.
Όσον αφορά την πρώτη, είχαμε και μια πρωτοτυπία (για ακόμα μια φορά καινοτομούμε αρνητικά σαν χώρα) αφού Ολυμπιακός και Αεκ θα κληθούν να αντιμετωπίσουν τις ομάδες "Ομάδα Α" και "Ομάδα Β" στην 1η αγωνιστική του ερχόμενου πρωταθλήματος. Τι, δεν τις ξέρετε; Μα είναι επειδή είναι ομάδες τις οποίες μας τις φυλούν για έκπληξη και θα μας τις ανακοινώσουν την κατάλληλη στιγμή (όπως και σε αυτές το ίδιο). Απ'ότι φαίνεται θα είναι 2 εκ των Λάρισας, Πανσεραϊκού, Ηρακλή, Αστέρα Τρίπολης, κάποια ομάδα από την Football League ή την Football League 2 ή μια εκ των ομάδων του Περιφερειακού. Σας φαίνεται παράξενο ή απίθανο να συμβεί κάτι τέτοιο; Γιατί εμένα με το μπάχαλο το οποίο επικρατεί αλλά και την ανοργανωσιά μου φαίνονται πιθανά όλα τα ενδεχόμενα (από το να μην ξεκινήσει καθόλου το πρωτάθλημα, μέχρι να ανέβει η Δόξα Δράμας η οποία κατέβηκε με 7 παίκτες στο τελευταίο μάτς με τον ΟΦΗ). Ας τους φωτίσει ο Θεός να τελειώσουν αυτό το θέμα όσο γίνεται πιο γρήγορα, για να μην γίνει ακόμη μεγαλύτερο το σημερινό φιάσκο.
Όσον αφορά την κλήρωση αυτή καθεαυτή, δεν έβγαλε ντέρμπυ την πρώτη αγωνιστική με τον Εργοτέλη να αγωνίζεται στην Ν.Σμύρνη με τον Πανιώνιο, και τον ΟΦΗ στο νέο του ξεκίνημα στην Superleague μετά από 2 χρόνια, να υποδέχεται τον Ατρόμητο στο Γεντί Κουλέ, δύο παιχνίδια στα οποία οι δύο Κρητικοί εκπρόσωποι μπορούν να έχουν καλή συγκομιδή βαθμών.
Όσον αφορά τώρα την άλλη, την "καλή" κλήρωση, οι 3 από τις 4 ομάδες της χώρας μας οι οποίες συνεχίζουν στο Europa League δέχτηκαν με ένα ελαφρύ μειδίαμα την κλήρωση καθώς Μακάμπι Τελ Αβίβ, Ντιναμό Τιφλίδας και Καρπάτι Λβιβ, δεν μοιάζουν σοβαρά εμπόδια απέναντι σε ΠΑΟ, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, αν αυτοί βέβαια εμφανιστούν σοβαροί και δεν υποτιμήσουν τους αντιπάλους τους. Πιο δύσκολο έργο για τον Ολυμπιακό Βόλου, ο οποίος δεν ξέρει καν ακόμα αν θα του επιτραπεί να συνεχίσει στην διοργάνωση, ο οποίος θα έρθει αντιμέτωπος με την Pari Saint Germain. Ολόκληρο το πρόγραμμα της Superleague θα το βρείτε:
Πρόγραμμα 2011-2012
και του Europa League:
Europa League play-off

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


SYNC ME @ SYNC