Τετάρτη 17 Αυγούστου 2011

Μεγάλη μεταγραφή ο ΟΦΗ!


Οι φωνές διαμαρτυρίας των κακοπροαίρετων πολλές. Η αγωνιστική του απραξία ανέρχεται σε 6 μήνες. Οι γκάφες του ήταν ίσως εκείνες οι οποίες τον έκαναν περισσότερο γνωστό στον περισσότερο κόσμο. Όμως πείτε μου, υπάρχει κάποιος ο οποίος να πιστεύει ότι στην συγκεκριμένη περίπτωση ο ΟΦΗ δεν πήρε ένα ποδοσφαιριστή ο οποίος αλλάζει ως ένα βαθμό το status quo της ομάδας; Ότι απέκτησε τον καλύτερο ποδοσφαιριστή από πλευράς ονόματος στην ιστορία του; Μην κοροϊδευόμαστε, δεν είναι ούτε εύκολο, αλλά ούτε σύνηθες το φαινόμενο ελληνικές ομάδες να αποκτούν ποδοσφαιριστές που έχουν αγωνιστεί στην Manchester Utd και έχουν παραστάσεις από τα μεγαλύτερα και καλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης και πόσο μάλλον μια επαρχιακή ομάδα όπως ο ΟΦΗ, με τα οικονομικά προβλήματα που έχει, τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει να ξανασταθεί στα πόδια του μετά από απουσία 2 χρόνων από την μεγάλη κατηγορία και την διοικητική αναταραχή στην οποία βρίσκεται. Ο Roy Caroll, έρχεται σε μια καλή σχετικά ηλικία στον ΟΦΗ, δεδομένης της θέσης του, με πλούσιο βιογραφικό και (ελπίζουμε) με διάθεση να βοηθήσει. Ανεξαρτήτως πάντως του αποτελέσματος, η μεταγραφή αυτή πιστώνεται στην διοίκηση του ΟΦΗ, η οποία κατάφερε να φέρει ένα μεγάλο όνομα στο Γεντί Κουλέ, μέσα σε ένα "άνυδρο" μεταγραφικά καλοκαίρι.
Όσον αφορά τις ικανότητες του παίκτη, νομίζω ότι το βιογραφικό του μιλάει από μόνο του, έστω και αν βρισκόταν σε αγωνιστική απραξία για ένα εξάμηνο. Πρόκειται για ένα τερματοφύλακα με μεγάλη εμπειρία, ο οποίος νομίζω ότι σε κάθε περίπτωση θα αποτελέσει ένα βαρόμετρο στην ομάδα (όπως και όλοι οι τερματοφύλακες σε αυτή την ομάδα την τελευταία δεκαετία). Ας αφήσουν λοιπόν οι κακόπιστοι τις κατηγορίες, και ας πάνε να ενισχύσουν την ομάδα με κανένα διαρκείας. Τα υπόλοιπα είναι συζήτηση καφενείου...

1 σχόλιο:

  1. Prin ligo epikoinwnisa me ton manager tou podosfairisti. Mou eipe, empisteutika panta, oti to mono pou ithele itan na einai konta sta Malia. Prospathise na vrei douleia kai san 'kamaki' sta magazia tis paralias, alla den to epairnan leei giati einai megalos gia auti ti douleia..

    ΑπάντησηΔιαγραφή


SYNC ME @ SYNC