Σάββατο 13 Αυγούστου 2011

Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Ο

είναι ίσως η πρώτη λέξη που έρχεται στο μυαλό του κάθε φιλάθλου μετά από την απόφαση της επιτροπής εφέσεων, η οποία αποφάσισε, άκουσον άκουσον, την παραμονή Καβάλας και Ολυμπιακού Βόλου στην Superleague, παρόλο που αρχικά οι δύο ομάδες είχαν υποβιβαστεί στην football league. Και ερωτώ: Κύριοι, υψηλά ιστάμενοι στον χώρο του ποδοσφαίρου ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΤΕ; Έχετε μήπως την εντύπωση ότι είμαστε τόσο ΧΑΖΟΙ; Έχει ξανασυμβεί κάτι παρόμοιο στα παγκόσμια ποδοσφαιρικά χρονικά; Είναι δυνατόν να μην μπορείτε να κάνετε το αυτονόητο; Μετά απορείτε γιατί υπάρχει βία στα γήπεδα, γιατί δεν γίνεται να δουν οι φίλαθλοι σαν ένα απλό παιχνίδι και γιατί ο κόσμος δεν πηγαίνει στα γήπεδα. Να σας πω εγώ το γιατί: Ο κόσμος έχει αγανακτήσει πια. Έχει φτάσει σε σημείο να μην βλέπει μπάλα και η αιτία είστε εσείς και μόνο εσείς. Εσείς που μετράτε τα πάντα με χρήμα. Εσείς που το συμφέρον σας είναι πάνω από όλα. Εσείς που δεν μπορείτε να αποδώσετε ψήγματα δικαιοσύνης. Εσείς που αφήνετε εις γνώση σας να διαιωνίζεται μια μίζερη κατάσταση. Πάνω που είχα πει ότι ένα μικρό λιθαράκι μπήκε προς την αλλαγή της νοοτροπίας σ' αυτή τη χώρα, (http://ma8e-balitsa.blogspot.com/2011/07/blog-post_28.html), καταφέρατε και μας κάνατε πάλι άνω κάτω. Πως γίνεται να υποβιβαστούν 2 ομάδες και στην συνέχεια να ακυρωθεί ως δια μαγείας η πρώτη απόφαση; Αυτά τα πράγματα δεν γίνονται πουθενά. Μόνο εδώ. Μόνο στην Ελλαδίτσα μας. ΒΡΕ Η ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΕΠΕΣΕ ΣΤΗΝ Β ΕΘΝΙΚΗ ΟΤΑΝ ΕΙΧΕ ΞΕΣΠΑΣΕΙ ΤΟ CALCIOPOLIS. Και εσείς δεν μπορείτε να ρίξετε τον Βόλο και την Καβάλα; Έστω αυτούς... Ας μην πιάσουμε κανένα άλλο στο στόμα μας. Δεν πειράζει, τα αποτελέσματα θα τα δείτε μπροστά σας κάποια στιγμή. Όταν θα βγαίνετε και θα παρακαλάτε τον κόσμο να πάει στο γήπεδο. Όταν θα βγαίνετε και θα παρακαλάτε να σταματήσουν τα επεισόδια. Όταν θα βγαίνετε και θα ζητάτε συγνώμη. Τότε όμως θα είναι αργά κύριοι. Η κατάσταση θα είναι μη αναστρέψιμη. Αφού ούτε και τώρα δεν καταφέρατε να κάνετε κάτι, έστω κάτι, τότε δεν περιμένουμε τίποτα άλλο από εσάς πλέον. Το μόνο που σας μένει είναι να αφήσετε ήσυχο το ποδόσφαιρο και μας μαζί, αφού απ'ότι φαίνεται το βλέπουμε με τελείως διαφορετικό μάτι.

2 σχόλια:

  1. Μπορεί το ιταλικό πρωτάθλημα να είναι και αυτό βουτηγμένο απ'την κορυφή ως τα νύχια στη λάσπη, αλλά τουλάχιστον εκεί δεν υπολογίζουν από ονόματα, σε ρίχνουν άμα αδικήσεις.

    Εδώ μέχρι και άγαλμα θα τους κάνουμε. Είναι ντροπή να τους αφήσουν, τελικά δεν υπάρχει πιθανότητα να καθαρίσει ο χώρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ακριβώς όπως τα λες φίλε μου. Το θέμα είναι πότε θα ξεσπάσει όλος αυτός ο κόσμος που αγαπάει πραγματικά το ποδόσφαιρο (χωρίς οπαδικές προτιμήσεις). Τότε και μόνο τότε μπορεί να γίνει επιτέλους κάποια αλλαγή στο κατεστημένο αυτής της χώρας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή


SYNC ME @ SYNC