Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2011

Ρομπέρτο Κάρλος: «Καλύτερη επιλογή η Ρεάλ για Νεϊμάρ»


Της Κατερίνας Μπιτίτσιου

Έντεκα χρόνια ήταν αυτά στη Ρεάλ Μαδρίτης και ο λόγος ενός από τα μεγαλύτερα αστέρια που πέρασαν από το «Μπερναμπέου» έχει σαφώς άλλη βαρύτητα.

Για τον Ρομπέρτο Κάρλος δεν υπάρχουν διλλήματα και προτρέπει τον συμπατριώτη και διεθνή με την ομάδα της Βραζιλίας, Νεϊμάρ να φορέσει τη φανέλα των Μαδριλένων, αγνοώντας την πρόταση της Μπαρτσελόνα.

Ο νεαρός άσος που με τις εμφανίσεις του με τη «σελεσάο» εντυπωσίασε και έκανε αρκετές ευρωπαικές ομάδες να τον προσέξουν, έδωσε ακόμη μία αφορμή στις μεγάλες κυρίες της Primera Division να έρθουν σε αντιπαράθεση.

Ο Βραζιλιάνος μετατράπηκε σε στοίχημα που κερδίζει όποιος πληρώνει τα περισσότερα, αφού τρελά ποσά ακούστηκαν προκειμένου να τον αγοράσουν από τη Σάντος.

Τα πιο πρόσφατα προγνωστικά λένε Ρεάλ Μαδρίτης και ο Ρομπέρτο Κάρλος θεωρεί ότι δεν υπάρχει λόγος για τον Νεϊμάρ να διαφωνεί με αυτήν την εξέλιξη.

«Είπα στον Νεϊμάρ να μην το σκέφτεται και να υπογράψει στη Ρεάλ. Πρέπει να υπογράψει στη Ρεάλ, ακόμη και αν στη Βραζιλία τον αντιμετωπίζουν σαν σταρ και τον αποτρέπουν από το να φύγει. Ελπίζω να πάρει τη σωστή απόφαση».

Εκεί εξάλλου θα βρει κι έναν άλλο, αναδυόμενο και πάλι, Βραζιλιάνο που έχει ξαναρχίσει να βρίσκει τον εαυτό του και να δείχνει την κλάση του.

Δεν είναι άλλος από τον Κακά, που εκμεταλλευόμενος τις απουσίες της «βασίλισσας» πήρε ξανά την ευκαιρία του από τον Μουρίνιο, μετουσιώνοντας την σε γκολ στη νίκη με 3-0 επί του Άγιαξ για το Champions League.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


SYNC ME @ SYNC