Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

Ένα στήριγμα για τον Τόρες

Της Κατερίνας Μπιτίτσιου

Τι κι αν η πιο ακριβή μεταγραφή της περσινής σεζόν στα αγγλικά γήπεδα έχει ξεχάσει πως μοιάζουν τα δίχτυα στο πρωτάθλημα, τι κι αν έχει να σκοράρει ακόμη και για την εθνική Ισπανίας πάνω από έναν χρόνο… δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα!

Καμία ανησυχία δεν τρέφει ο Χουάν Μάτα για την επιθετική ανομβρία του Φερνάντο Τόρες, σπεύδοντας μάλιστα να τον υπερασπιστεί μετά την κριτική που δέχθηκε από τον Τύπο για το γεγονός ότι σε ακόμη ένα ματς με τους «φούριας ρόχας» δεν έβαλε το όνομα του στη λίστα των σκόρερ.

Η ανάκαμψη του 27χρονου επιθετικού μοιάζει με στοίχημα στο οποίο πρώτα απ’ όλα ο ίδιος θα ήθελε να κερδίσει αλλά σίγουρα κανείς δεν μπορεί να δώσει ασφαλή προγνωστικά για το πότε θα το πετύχει.

Αυτό άλλωστε περιμένουν όλοι από τον Τόρες που έχει να σκοράρει από τον Σεπτέμβριο του 2010, όταν και έστειλε δύο φορές την μπάλα στα δίχτυα στην προκριματική νίκη για το Euro 2012 απέναντι στο Λιχτενστάιν.

«Ζω τον Τόρες κάθε μέρα και ξέρω με πόσο πάθος περιμένει τη μέρα που θα σκοράρει και για την Τσέλσι και για την Ισπανία. Έχει κάνει εξαιρετικούς αγώνες και είμαι σίγουρος ότι σύντομα θα βρει τη φόρμα του», δήλωσε στην «AS».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


SYNC ME @ SYNC